Το Ελαιόλαδο ellive
Μοναστηριακά εργόχειρα , Με σεβασμό στην αγιορείτικη τέχνη. Ανακαλύψτε τα εργοχειρά μας. Ανακαλύψτε τα δώρα της φύσης.
Μοναστηριακά εργόχειρα
15792
page-template-default,page,page-id-15792,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Το Ελαιόλαδο ellive

Ελιά,δένδρο ιερό

Η καταγωγή της ελιάς χάνεται στους θρύλους και στις παραδόσεις των λαών της Μεσογείου. Η ελληνική μυθολογία συνδέει την εμφάνιση της πρώτης αγριελιάς με τον Ηρακλή, που έφερε και φύτεψε το ιερό δένδρο στην Ολυμπία και το ελαιόλαδο με τον Αρίσταιο, θεό της αγροτικής παραγωγής, που επινόησε το πρώτο ελαιοτριβείο στον αρχαίο κόσμο.

Λάδι,το εξαιρετικό

Η Κορωνέικη λαδολιά,  η πιο γνωστή ποικιλία στον κόσμο, παράγει λάδι εξαιρετικής ποιότητας. Η ποικιλία της ελιάς, επηρεάζει κυρίως τη γεύση, το άρωμα και μερικές φορές και το χρώμα του ελαιολάδου.

Arteleon

Η σειρά Arteleon by Ellive έχει παρασκευαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μίας επαγγελματικής κουζίνας, αλλά και για να δημιουργεί υγιεινά και νόστιμα φαγητά για κάθε οικογένεια. Η σειρά διατίθεται σε πλήθος των συσκευασιών, η οποία ξεκινάει από τα 50ml έως τα 20lt, με σκοπό την ευρεία κατανάλωση του. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά μονοποικιλιακό παρθένο ελαιόλαδο κορωνέικης ποικιλίας, πολύ χαμηλής οξύτητα η οποία το καθιστά ήπιο σε ένταση ως προς την πικράδα.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

info@ergoxeira.gr